Lördagsdrejning
Prova-på-pass, 10:00-12:00, 550 kr/person och pass
Prova-på-pass 1: 10/2
Prova-på-pass 2: 2/3
Prova-på-pass 3: 16/3
Prova-på-pass 4: 6/4 Fullbokad!
Prova-på-pass 5: 11/5 Fullbokad!
Här har du chansen att prova på drejning till ett förmånligt pris! Fem lördagsförmiddagar under våren blir det prova-på-drejning för alla åldrar. Max 7 deltagare per pass. 

På de här passen ligger fokus på just drejning. Passar både nybörjare och dig som har drejat tidigare. Vi utgår ifrån just din kunskapsnivå.

Materialkostnad på 100kr/kg lera tillkommer för de föremål du väljer att bränna. I materialkostnaden ingår lera, glasyrer, engobe samt bränningar. All övningslera ingår.

Kursledaren glaserar din keramik som du hämtar upp några veckor senare, alternativt får hemskickad mot fraktkostnad. Glasyrerna du har att välja mellan är vit, turkos eller transparent.
Anmälningsinfo
Anmälan görs via kontaktformulär nedan. Personuppgifterna sparas endast fram till kursavslut/hämtning av färdig keramik.

När du har fått svar på om det finns plats på det önskade passet betalar du en bokningsavgift på 20% av kursavgiften via Swish 1236135370 eller bankgiro 755-7192. Därefter får du (inom ett dygn) en bokningsbekräftelse och räknas som anmäld. Enligt distansköplagen har du 14 dagars ångerrätt på din anmälan. Bokningsavgiften återbetalas ej efter att de 14 dagarna passerat.
Resterande kursavgift betalas med kort eller Swish på plats vid kurstillfället.
Skicka
Tack! Anmälan är skickad
Back to Top