Lördagskurs
3 pass, 10:00-12:00, 450 kr/pass:
Pass 1: 18/11 Fullbokat!
Pass 2: 25/11 Fullbokat!
Pass 3: 2/12 Fullbokat!
Kurserna vänder sig till nybörjare såväl som mer erfarna. Jag hjälper dig att utveckla dina keramikkunskaper utifrån den nivå du ligger på. Du väljer själv vilken teknik du helst vill använda dig av, om du vill dreja, kavla, ringla, tumma eller modellera. Alla kursdeltagare har tillgång till en egen drejskiva. Kanske har du en idé om vad du vill göra när du kommer till kursen? Då får du hjälp att hitta rätt teknik för just din grej. Har du inga idéer med dig så lovar jag att de kommer när du väl har kommit igång och börjat testa tekniker!

Pass 3 (2/12) är ett glaseringspass. Du som bokar det passet får lära dig att glasera din keramik och kan välja mellan ett tiotal olika glasyrer. Du som inte deltar i detta pass får din keramik glaserad av kursledaren och kan välja mellan vit eller koboltblå glasyr.

 Materialkostnad på 100kr/kg lera tillkommer för de föremål du väljer att bränna. I materialkostnaden ingår lera, glasyrer, engobe samt bränningar.
Anmälningsinfo
Anmälan görs via kontaktformulär nedan. Meddela vilket/vilka pass du vill gå samt ditt namn och telefonnummer. Personuppgifterna sparas endast fram till kursavslut/hämtning av färdig keramik.

När du har fått svar på om det finns plats på det önskade passet betalar du en bokningsavgift på 20% av kursavgiften via Swish 1236135370 eller bankgiro 755-7192. Därefter får du en bokningsbekräftelse och räknas som anmäld. Enligt distansköplagen har du 14 dagars ångerrätt på din anmälan. Bokningsavgiften återbetalas ej efter att de 14 dagarna passerat eller att första kurstillfället startat.

Resterande kursavgift betalas med kort eller Swish på plats vid första kurstillfället.
Kursavgift för missade kurstillfällen återbetalas ej. Om jag som kursledare behöver ställa in kurstillfällen kommer nya tillfällen sättas in som kompensation.
Skicka
Tack! Anmälan är skickad
Back to Top